truck bulk

Groot transport

Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar

Groot Transport

Ons gevarieerde wagenpark bestaat uit ruim 19 eenheden; van bestelwagen tot trekker met oplegger. Dit veelzijdige wagenpark voldoet aan de strengste nationale en internationale wetgeving op gebied van milieu en veiligheid.

De term Tautliner slaat op een trailer met schuifzeilen en schuifstaanders.

Voor het vervoeren van conventionele goederen worden Tautliners ingezet. De zijkanten en bovenzijde van deze opleggers kunnen volledig worden geopend, zodat het laden en lossen wordt gedaan via de zijkanten, het schuifdak of aan de achterkant van de trailer. De afmetingen hiervan zijn: 13,60 x 2,45 x 2,70 meter. (LXBXH)

De term Kastentrailers slaat op een gesloten trailers, zodat de vracht vocht-, vuil- en stofvrij vervoerd wordt.

Voor het vervoeren van bijvoorbeeld pallets die niet via de zijkanten van de oplegger in moeten, kunnen we met behulp van o.a. elektrische pompwagens of een heftruck de goederen via de dock of achterzijde van de trailer ingeladen worden. Dit natuurlijk in overleg met de opdrachtgever.

MNG is gespecialiseerd in het transport van droge, onverpakte bulkgoederen.

Wij verzorgen bulktransport voor onze klanten door heel Europa. Met silo opleggers ontzorgen wij het bulkvervoer voor o.a. fabrieken, handelaren, handelshuizen en wei- en melkpoedermakelaars.

Spoedtransport

Voor spoedleveringen kunt u zéker ook terecht bij MNG Logistics. Wij hebben altijd een chauffeur voor u klaar staan, dus uw zending kan al binnen enkele uren onderweg zijn naar de eindbestemming. Door onze jarenlange ervaring en grote diversiteit aan voertuigen staan wij garant voor een veilige en snelle levering.

Flexibele 24/7 service

Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Dit betekent dat wij 24 uur per dag, zeven dagen per week zendingen voor u kunnen verzorgen met een maximum van 33 pallets. Wij zoeken samen met u naar een passende transportoplossing. Bij ons is alles mogelijk. MNG Logistics staat garant voor een betrouwbare en snelle dienstverlening.