warehousing

Warehousing

Uw ideale partner voor zakelijke opslag en voorraadbeheer

Warehousing / Opslag-Overslag

Professionele en betrouwbare (pallet) opslag nodig?
Voor een tijdelijke of structurele opslag en distributie van goederen, bent u bij MNG Logistics aan het juiste adres. Wij slaan uw producten niet alleen professioneel en vakkundig op, maar verzorgen ook het beheer van uw voorraad, de orderpicking en nog veel meer … Bovendien bent u voordelig uit, want u betaalt bij ons enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse. Zo hoeft u dus zelf niet te investeren in personeel en locatie, waardoor uw logistieke kosten dalen! Tevens verzekeren wij u dat de opslag van uw goederen bij ons meer dan veilig is. Ons ruime magazijn is namelijk voorzien van een alarmsysteem én camerabewaking. Hiermee hebben we te allen tijde inzichtelijk wat er gaande is in het warehouse.

(Zakelijke) opslag op maat met onze Warehousing

Onze warehousing wordt als maatwerkproduct voor u samengesteld. De tarieven zijn afhankelijk van het type opslaglocatie, de benodigde hoeveelheid opslaglocaties en diverse andere factoren. Zoals gezegd betaalt u enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse. Zo betaalt u dus nooit teveel!
Wij werken met geautomatiseerde systemen die nauwkeurig uw voorraad bijhouden. U kunt erop rekenen dat alles wat eraf gaat of erbij komt, wordt geregistreerd en dat uw voorraad altijd klopt. Met een druk op de knop weten we de status van dat moment.

MNG Logistics is uw ideale partner voor zakelijke opslag en voorraadbeheer. En zoekt u een partij voor het legen van zeecontainers, de opslag van willekeurige producten óf het ompakken van producten? Ook deze taken nemen wij u graag uit handen met passende maatwerkoplossingen!