trucks

Over ons

‘Wij gaan geen uitdaging uit de weg’

MNG Logistics is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in nationale en internationale transportdiensten. Binnen de regio Oss zijn wij in staat om spoedzendingen binnen 30 minuten bij u af te halen.

Wat u ook te vervoeren heeft, MNG Logistics is uw partner op het gebied van transportdiensten. Een snelle, betrouwbare en professionele service tegen een zeer scherpe prijs. U als klant hoeft zich geen zorgen te maken over uw product, dat doen wij.

MNG Logistics staat voor u 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om al uw producten op te halen en af te leveren waar dan ook in heel Nederland en daar buiten!

Uw verlengstuk

Wij kunnen ook uw bedrijf vertegenwoordigen, geheel volgens uw wensen, naar klanten en afnemers. De uitstraling van het materiaal kan worden aangepast aan uw huisstijl, zodat uw klanten en afnemers niet eens merken dat er een auto van MNG Logistics bij hen voor de deur staat. Onze chauffeurs en bijrijders zijn een verlengstuk van uw organisatie, zij hebben direct contact met uw klanten en kunnen daarom belangrijke informatie aan u doorgeven. Eventuele problemen kunnen zij direct oplossen met behulp van mobiele communicatie. Kortom, MNG Logistics staat garant voor een optimale dienstverlening!

Tarieven, prijzen en kosten goederentransport

Het tarief wat we hanteren voor transport van uw goederen hangt van diverse factoren af. Zo kunt u denken aan de locatie van afhalen, locatie van afleveren, grootte en het gewicht als belangrijke factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke tarief voor goederentransport. Om helder te krijgen wat de kosten zijn voor goederenvervoer kunt u daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We helpen u graag uw goederen te transporteren.

Het werkgebied

Als transportbedrijf zijn we niet alleen werkzaam binnen onze eigen landsgrenzen. Daarnaast zijn we op de hoogte van de wet- en regelgeving in al deze landen met betrekking tot transport. We zijn dagelijks actief in de Benelux, Duitsland, Frankrijk Luxenburg. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we putten uit een enorm netwerk in zowel het binnen- als het buitenland. Dit maakt dat voor ons vrijwel niets onmogelijk is. Te allen tijde hebben we de voor u juiste oplossing binnen handbereik. Wanneer u op zoek bent naar een transportbedrijf wat uw objecten op een veilige en betrouwbare manier transporteert, bent u bij transportbedrijf MNG Logistics aan het juiste adres. U kunt contact met ons opnemen zodat we de transportmogelijkheden met u kunnen bespreken.

Onze opdrachtgevers zijn te vinden in alle branches van het bedrijfsleven en overheid in binnen- en buitenland. Al ons materieel voldoet aan de Europese emissiestandaarden Euro 6 (vanaf 2016).
Wij doen wat we zeggen, wij zeggen wat we doen.