pallet

Klein transport

Zowel in het binnen- als in het buitenland

Klein Transport

MNG Logistics is uw partner wanneer het gaat om kleine zendingen en kleine hoeveelheden, zoals:

  • pallets;
  • dozen;
  • proefmonsters;
  • documentatie.

Voor elk zending zal er samen met de klant het meest gepaste voertuig ingezet worden. Dit kan van een Caddy tot aan een bestelbus (L3Xh2) met een laadklep.

Spoedzendingen en klein transport op afgesproken tijdstip

MNG Logistics levert zowel in het binnen- als in het buitenland. Wij doen aan spoedzendingen, maar we kunnen ook bezorgen op een afgesproken tijdstip. Wij zijn in staat om binnen 30 minuten onderweg te zijn met uw zending van kleine pakketten! U kunt zowel eenmalig gebruik maken van onze service als op periodieke basis. Met MNG Logistics online kunt u uw nieuwe opdrachten doorgeven, uw zending volgen en de ordergeschiedenis bekijken. Een extra handige service voor al uw opdrachten.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Transport verzekeringen

Heeft uw (dure/kostbare) lading een aanvullende All-Risk transportgoederen-verzekering nodig? Alle internationale transporteurs die door ons worden ingezet zijn dwingendrechtelijk verzekerd conform de CMR-voorwaarden. Het kan zijn dat dit voor u in specifieke situaties niet volstaat. Hiervoor bieden wij maatwerk All-Risk polissen aan, met name bedoeld voor hogere goederenwaardes.